Huidverbetering
Barbara van Wegen

Hannah

Hannah brengt sinds 1979 huidherstellende producten op de markt. Elk product van Hannah heeft een uitgebalanceerde samenstelling, bestaande uit huidverwante, hoog gekwalificeerde en indien mogelijk natuurlijke ingrediënten met een huideigen karakter.  

De producten van Hannah zijn op elkaar afgestemd en zijn ontwikkeld voor een optimaal resultaat. Deze zijn niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk. 

Voor het reinigen en peelen, het stimuleren, het herstellen en het beschermen van de huid zijn speciale producten ontwikkeld.

Hannah bindweefselmassage

Duurzame huidverbetering wordt steeds vaker in één adem genoemd met, en gekoppeld aan de bindweefselmassage.

Hannah ontwikkelde deze techniek bijna een kwart eeuw geleden en is daarmee dé pionier op het gebied van deze effectieve methode voor een langdurig,  gezonde en mooie huid op een non-invasieve wijze. 

De Hannah bindweefselmassage is een unieke, intensieve massagetechniek waarbij wordt gewerkt op de dieper gelegen bindweefsellagen van de huid. Dit heeft een zeer positief effect en leidt tot huidverbetering. Er wordt gewerkt op de functies van de huid die te maken hebben met het huidherstel (collageen, elastine, tussenstof en het vochtgehalte). 

 

Hannah Trans6peel

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid. Deze medium deep peel bevat 6 key ingredients, waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. De combinatie van verschillende zuren zorgen voor een krachtig peelende celvernieuwende en teintoplichtende werking, tevens neemt de huid meer actieve werkstoffen op. Daarnaast worden roodheid en irritaties aangepakt. Dit maakt dat deze peeling zelf geschikt is voor de gevoelige huid.